23 Ekim 2014

IKINSAKDA TIKANSAKDA ÇIKAN ÖZÜT BİRDİR...İÇİMİZ DIŞIMIZ BU... 17.03.2014 01:39

Memleketimde yangınlar, ciğeri dağlanan analar, babalar ve milyonlar. Sokaklar ağlıyor belki bazen çığlıklarımızla. Ama unutamayız ki unutturmayız ki ve uyandırmalıyız ki. Biz ne vandalız ne de kahraman. Halimiz gayet natürel. Gayet olması gereken. Gayretliyiz çünkü biz direneceğiz. Söndürdüğünüzü sandığınız mumlarla aydınlatacağız kirlettiğiniz dünyamızı. Oksijensiz bıraktığınız sahalarımızda yeniden koşacağız. Kokuşmuş avemelerinizden sıyrılarak. İnadına ağaca inadına insana sarılarak.Ve kalabalıklara karışarak.

Milada az kaldı bak sıcak mı sıcak artık Mayıslar. Baharlar yaz, kışlar sonbahar. Mevsimler değişti. Biz de değişeceğiz. Bu tutarsız istikrarsız yalancı hırsız iktidar her fikir öksüzü her sömürgen gibi kendi kendini yok edecektir. Gelecek çok yakın. Biraz dingin biraz sakin ve sabırlı olmakta yarar var.

Bu yazı kolay çıkmadı araya epey kurabiye ve pasta alarak. Esinlenip beslenerek. 
Unutmadık elbet unutturmayız.

 VE TABİİ Kİ BU MEMLEKETİ SİZE 
YE-DİR-ME-YİZ !


Yitip giden tüm canların anısına...

Mehmet Ayvalıtaş, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Ali İsmail Korkmaz, polis komiseri Mustafa Sarı, polis memuru Ahmet Küçüktağ, Ahmet Atakan, Berkin Elvan, Burak Can Karamanoğlu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder